Yksi ensimmäisistä - edelleen suosituin

 1. 1886

  Hero brändi saa alkunsa

  Elintarvikekonserni Heron juuret juontavat Sveitsiin, jossa vuonna 1886 Gustav Henckell ja Gustav Zeiler perustavat tehtaan Lenzburgiin. Myöhemmin samana vuonna Carl Roth liittyy äänettömäksi osakkaaksi yritykseen. Vuonna 1889 Zailerin kuoleman jälkeen Rothista tulee (...) virallinen osakas ja yritys saa uuden nimen “Henckell& Roth”. Vuonna 1910 Hero brändi saa nykyisen nimensä yhtiökumppaneiden sukunimistä. Seuraavan vuosikymmenen aikana Hero rakentaa brändiään niin säilykkeiden kuin hillojen ja lastenruokienkin saralla. Lue lisää

 2. History
 3. 1985

  Corny valikoima laajenee

  Vuonna 1985 lanseerataan Corny brändin ensimmäinen makuvariantti: Corny Suklaa. Tämän jälkeen valikoima on kasvanut tasaisesti erilaisilla maku- ja tuotevaihtoehdoilla kuten Corny BIG Kookos-Suklaa sekä Corny Free -sarja ilman lisättyä sokeria.

 4. History
 1. History
 2. 1899

  Schwartau aloittaa Cornyn valmistamisen

  Vuonna 1899 perustetaan Schwartaun tehdas, jonka toiminta keskittyy alusta lähtien hedelmäpitoisten tuotteiden valmistukseen. Seuraavan kymmenen vuoden aikana Schwartau vakiinnuttaa asemansa Saksan ykköshillobrändinä. Vuonna 1984 Schwartau tuo markkinoille Corny myslipatukan. Corny on aikalaisistaan ensimmäinen suklaan lisäksi myös viljaa sisältävä välipalapatukka.

 3. History
 4. 2002

  Schwartau siirtyy Heron omistukseen

  Vuonna 2002 Schwartau siirtyy Heron omistukseen. Pitkien perinteidensä vuoksi Schwartaun yritys ja tehdas ovat luotettava brändi kuluttajien keskuudessa. Corny on paitsi Saksan suosituin myslipatukka, myös hyvin tunnettu ja pidetty välipala ympäri Eurooppaa.

 5. 2006

  Hero ja Semper kuuluvat samaan konserniin

  Vuodesta 2006 sekä Schwartau että Semper AB ovat kuuluneet saman kansainvälisen Hero AG elintarvikekonsernin omistukseen. Semper toimii Corny myslipatukoiden jakelijana Suomessa.