Laatutakuu

Laatutakuu

Ensimmäisen Corny-patukan markkinoille ilmestymisestä vuonna 1984 asti on korkealaatuisten myslipatukoiden valmistaminen ollut Herolle markkinajohtajan kunniatehtävä. Tuotteidemme valmistamisessa käytetään parhaita mahdollisia raaka-aineita. Huolellinen valmistusprosessimme takaa, että toimitamme markkinoille aina ykköslaatuisia ja herkullisia tuotteita. Hero haluaa panostaa tuotekehitykseen ja tuo markkinoille jatkuvasti uusia makuja ja tuotteita.

UTZ-sertifikaatti

UTZ-sertifikaattiSchwartaun siirryttyä Heron omistukseen on konsernin välipalakategoria jatkanut kasvuaan. Heron aloittaessa aktiivisen yhteistyön ohjelman kanssa on kestävyyshankkeista tullut yhä suurempi osa konsernin toimintaa. UTZ-ohjelma perustettiin vuonna 2002 ja sen tavoitteena on edistää kestävää elintarvikkeiden valmistusta, reilua kauppaa ja läpinäkyvyyttä tuotteiden kuten kahvin, teen ja suklaan tuotannossa.

Ohjelman nimi UTZ viittaakin sen juurin kahvintuotannossa. Ohjelman alkuperäinen nimi oli “Utz kapeh”, joka tarkoittaa “hyvää kahvia” Mayojen kielellä. Käyttämällä UTZ-sertifioitua kaakaota tuotteissaan, kuten Corny-myslipatukoissa Hero tukee kestävää kaakaon kasvatusta ja auttaa mahdollistamaan sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää suklaantuotantoa.